fbpx

Zorgeloos op vakantie in corona-tijd


Zorgeloos op vakantie in corona-tijd

Op vakantie gaan. Het is heerlijk, maar niet meer zo vanzelfsprekend als het voor veel van ons altijd was. Dankzij het coronavirus heb je nu te maken met veranderende kleurcodes, testresultaten en quarantaineplichten. Zie je door de bomen het bos niet meer, maar wil je wel graag even weer de hort op deze zomer? Lees dan snel verder en ontdek hoe onze reisverzekering – en fantastische klantenservice! – helpt.

Alle informatie die je nodig hebt

 Persconferentie hier, code oranje daar… De maatregelen en informatie over corona veranderen bijna dagelijks. Om ervoor te zorgen dat we je altijd de beste hulp kunnen bieden, hebben we het FBTO Corona Kenniscentrum opgericht. Dit team is altijd op de hoogte van de actuele situatie en maatregelen. Heb je vragen over je reisverzekering? Wil je weten waar je rekening mee moet houden op vakantie? Of heb je een andere vraag? Dan kun je bij hen terecht.

Je bereikt het FBTO Corona Kenniscentrum door te bellen met (058) 234 56 00 en 8 te kiezen in het keuzemenu. Dat kan van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Persoonlijk geholpen als er iets gebeurt

Ben je al aan het genieten van die langverwachte vakantie en heb je dan ineens hulp nodig? Dan bel je met de FBTO Alarmcentrale. Bijvoorbeeld als je te maken krijgt met medische kosten. Of als je tijdens je vakantie corona krijgt en flink ziek wordt. De FBTO Alarmcentrale is dag en nacht bereikbaar op +31 (0)58 234 56 50.

Ook zonder overnachting verzekerd

Daar waar je vroeger regelmatig een weekendje naar Parijs, Rome of Londen boekte, komt het tegenwoordig veel vaker voor dat je maar een dagje weg bent. Daarom ben je nu bij de Doorlopende reisverzekering tijdelijk verzekerd voor een dagje weg in Nederland. Zo hoef je niet per se meer een overnachting geboekt te hebben om verzekerd te zijn. Deze actie geldt tot en met 5 september. Zo kun je zorgeloos naar het strand, bos of de dierentuin deze zomer.

Niet verzekerd? Toch wel!

Ook regelmatig gehoord: wat als ik op vakantie ben en de kleurcode in dat land ineens verandert van geel of groen naar oranje? Dan kom je in een behoorlijk onzekere situatie terecht en dat willen we voorkomen. Daarom hebben we bij de FBTO Reisverzekering de voorwaarden versoepeld. Je leest er alles over in de blog over corona en je reisverzekering.

Ga je deze zomer op vakantie en heb je nog geen reisverzekering? Geen zorgen, je kunt direct online je reisverzekering afsluiten. Zo geregeld. Ook als je al onderweg bent. Fijne reis!

Bron: FBTO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *