fbpx

Online Financiele Diensten B.V.

OnlineFD adviseert en bemiddelt op het gebied van hypotheken, verzekeringen (particulier en zakelijk) en particuliere- en zakelijke kredietverlening.

OnlineFD is een Financiele Dienstverlener, al sinds 2012 zijn ze actief op het gebied van hypotheken, verzekeringen, leningen en makelaardij. OnlineFD heeft opgeleide en ervaren Experts. Wij zijn volledig onafhankelijk en werken samen met meer dan 45 maatschappijen. Hierdoor kunnen wij samen met u, een passende resolutie vinden voor al uw wensen.

U kiest voor OnlineFD omdat u onafhankelijk, persoonlijk en objectief advies wilt voor uw toekomst. U kunt het financiële werk aan ons delegeren. Wij gaan een persoonlijke band aan met onze cliënten.

Onze ADVISEURSEXPERTSSPECIALISTENMAKELAARSPROFESSIONALSVAKMENSEN

Wie wij zijn

SINDS 2012

Online Financiële Diensten B.V. is opgericht door Mustafa Yilmaz. Hij heeft ruim 23 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Voorheen heeft hij gewerkt bij RVS, ING Groep en Nationale Nederlanden. Sinds 2012 biedt Mustafa Yilmaz zijn services, visie en expertise aan voor zakelijke en particuliere cliënten. Ondertussen is OnlineFD uitgegroeid naar 4 Financiële Adviseurs.

Ons focus werkgebied is Noord-Holland, Noord-Brabant, Zuid-Holland en Utrecht.

Onze missie en visie

OnlineFD biedt ondernemers en particulieren financiële rust, vertrouwen, objectiviteit en zekerheid.

Wij vertalen de voorwaarden en clausules naar een persoonlijke taal die u begrijpt. Voor onze cliënten is het belangrijk dat zij de onduidelijkheden beantwoord krijgen. We werken met een persoonlijke band met onze cliënten, dit zorgt voor dieper inzicht in de eisen en wensen van onze cliënten. Ons doel is dat de cliënten hun dagelijkse leven kunnen voortzetten vertrouwend op de services van Online Financiële Diensten B.V.

Wat doen wij

U kiest voor OnlineFD omdat u onafhankelijk, persoonlijk en objectief advies wilt voor uw toekomst.

U kunt bij ons terecht voor het regelen van hypotheken, (vastgoed)financieringen, bedrijfsfinancieringen, verzekeringen, aankoop of verkoop van uw huizen/panden. Wij geven u advies en bemiddelen, we hebben een keuze uit meer dan 65 maatschappijen in Nederland. Uw eisen en wensen staan voorop en wij vinden de meest geschikte oplossing voor uw toekomstvisie.

Onze Reputatie

0
Gelukkige
Klanten
0
Partner
Maatschappijen
0
+
Jaren
Ervaring
0
Experts