fbpx

Direct Zelf Regelen

U kunt simpele zaken ook via deze pagina afhandelen.

Schade melden

Wijziging doorgeven

Meer...

Stel gerust uw vraag.

Communicatie met OnlineFD is geheel Gratis en Vrijblijvend.
U krijgt de ruimte om te overleggen met uw geliefden.

Telefoon

+10 720 0988
+33 720 0988

WhatsApp

+10 720 0988
+33 720 0988

Email

info@onlinefd.nl

Veel gestelde vragen

Tussenpersoon verzekeringen helpt bij het afsluiten en beheren van uw verzekeringen. De tussenpersoon neemt werk uithanden voor zijn klanten en kan door zijn ervaring en kennis passend advies geven over de gewenste verzekeringen. Ook kan een tussenpersoon als bemiddelaar optreden tijdens de afwikkeling van een schade.

In de meeste gevallen heeft een tussenpersoon contracten met meerdere maatschappijen. Zo kan hij bij het afsluiten van uw verzekeringen een vergelijking op prijs en voorwaarden maken.

Kennis
Een tussenpersoon heeft goede kennis van zaken. Naast het behalen van de benodigde certificaten is de tussenpersoon ook verplicht zijn kennis actueel te houden.

Zorg uit handen
Een tussenpersoon neemt het werk op zich. De tussenpersoon helpt bij het kiezen van de juiste dekking en het zoeken naar de beste en geschikte verzekeringen. Daarnaast helpt de tussenpersoon met het bijhouden van de verzekeringen, ook wel nazorg. Geeft de klant een wijziging in zijn/haar privé situatie door? Dan weet de tussenpersoon precies welke verzekeringen aangepast moeten worden en stuurt hij de klant (waar nodig) een nieuwe aanbieding gebaseerd op de nieuwe situatie en wensen van de klant.

Lastig object/evenement verzekeren
Wanneer het een klant niet lukt om een verzekering af te sluiten omdat hij/zij bijvoorbeeld een duur object of groot evenement wil verzekeren, dan kan hij/zij daarvoor goed bij een tussenpersoon terecht. De tussenpersoon denkt met de klant mee en door zijn kennis en ervaring weet hij precies welke verzekeraar hij waarvoor kan aanspreken.

Werkt in het belang van de klant
Een tussenpersoon zal de klant bij het schadetraject zoveel mogelijk ondersteunen. Waar een verzekeraar het liefst zo min mogelijk uitbetaald zal een tussenpersoon net dat stapje extra doen om ervoor te zorgen dat de schade alsnog uitgekeerd wordt.

Downloads